• Contactgegevens

Heb je nog een vraag of suggestie? 
Je kan ons het beste bereiken via onze socials of via de mail.

Instagram: _minnemine_
Mail: hi@minne-mine.nl

 

  • Betaling

Je bestelling kun je betalen via iDeal. Zodra de betaling is ontvangen wordt je pakket klaar gemaakt voor verzending.

Waarom zie je Mollie als je via iDeal betaalt? Mollie is het bedrijf wat voor ons de iDeal betalingen verzorgd.

Wat moet ik doen als de betaling is mislukt?

Stuur ons een berichtje, dan sturen we een betalingslink om de betaling alsnog te voltooien.

Maak het bedrag handmatig over naar NL08 KNAB 0605641668 t.n.v. Minne & Mine onder vermelding van het factuurnummer. Graag ontvangen we een berichtje als het bedrag is overgemaakt, zodat we direct aan de slag kunnen met je bestelling.

  • Verzenden & afhalen

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,15 voor een brievenbuspakje en €6,95 voor pakketpost. Bestellingen boven de €75 worden GRATIS verzonden binnen Nederland.

Je kan je bestelling ook afhalen in Gemert. Stuur na het plaatsen van je bestelling even een mailtje naar hi@minne-mine.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wij versturen je bestelling binnen 1 – 3 werkdagen via PostNL. Wil je er zeker van zijn dan je pakketje op tijd in huis is? Stuur dan even een mail naar hi@minne-mine.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je de Track&Trace-code via mail.

  • Retourneren

Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer! Meld je retourmelding binnen 14 dagen na ontvangst door een mail te sturen naar hi@minne-mine.nl. Vermeld hier je bestelnummer bij.

Het product dient onbeschadigd teruggezonden te worden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag van het product terug op je rekening.

Add to cart