Op deze toffe plekken is ons opgroeiboek verkrijgbaar

DOUX BLEU conceptstore

Wij zijn fan van deze supermooie conceptstore voor onze allerliefste mini’s.

Eind september 2019 is deze droom voor Viviën uitgekomen! Met de passie voor ondernemen en liefde voor fashion en lieve mini-mensen is DOUX BLEU conceptstore ontstaan. Het assortiment bestaat uit toffe kleding, lifestyle en accessoires: hip én uniek met een natural touch.

Lief is de definitie van DOUX BLEU!

Check ook www.douxbleu-conceptstore.nl

Muvoga

Kirsten en Loes, zussen én vriendinnen, met de roots in Berlicum, openden in september 2018 MUVOGA; dé kledingwinkel voor vrouwen die houden van eenvoudige, draagbare, trendy kleding met verrassende details en fijne kwaliteitsmerken.

In de winkel vind je naast mode ook hun andere liefde terug: muziek! Onze passies vormen de naam. MUSIC & VOGA. Voga betekent ‘mode’ in het Italiaans.

Bezoek deze toffe winkel ook online op www.muvoga.nl.

Store of Wolfie

Kwalitatieve, stijlvolle en duurzame musthaves, daarvoor ben je aan het goede adres bij Store of Wolfie.  

Daarnaast verdienen niet alleen onze kleintjes dát beetje extra, maar ook de mama´s. Dat kleine beetje extra staat centraal bij Store of Wolfie. Het complete plaatje en persoonlijk contact is voor mij belangrijk, zodat iedere bestelling voelt als een cadeautje om te ontvangen of te mogen geven! 

Kijk ook op www.storeofwolfie.com

Number 3

Number3 is een sfeervolle boetiek waar we je een warm huiskamer gevoel geven. Met schitterende accessoires, een sfeervolle setting en wekelijks nieuwe items kan iedere vrouw haar geluk hier op. Number3 zit gekoppeld aan Hedi meubelen waar ook je interieurhartje sneller van zal gaan kloppen.

Kijk ook eens op www.number3.nl

Praktijk Sada

Iets waardevols betekenen voor mensen, met name voor zwangeren en vrouwen met een kinderwens, dát is waar ik elke dag weer enthousiast van word. Ik wist niet altijd al wat mijn passie was. In 2002 begon ik mijn eigen schoonheidssalon en daar merkte ik dat de persoonlijke verhalen die mensen me vertelden me meer interesseerden dan hun uiterlijk.

Kijk voor meer informatie op www.praktijksada.nl

Add to cart